hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'den hayırlı olsun ziyareti

    AK Partiden hayırlı olsun ziyareti
    expand

    AK Parti'den hayırlı olsun ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve beraberindeki heyet Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
    AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, eski belediye başkanı ve AK Parti'nin adayı Hüsamettin Çetinkaya ile önceki dönem ve yeni dönem belediye meclis üyelerinden oluşan heyet 31 Mart'ta seçilen Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
    Hüsamettin Çetinkaya, "Cenazede, düğünde, üzüntülü ve sevinçli günlerimizde beraberiz. Durum böyleyken, Kumluca'mız için yapılacak her hizmetin arkasında oluruz. Seçim demokrasi içindir. Seçim insanların fikirlerini yaşadığı bir çalışma ortamıdır" dedi.
    Ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu aktaran Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da "Seçim çalışmalarında her gittiğim yerde festival, özellikle de Yörük Göçü yapacakmışsınız diye sordular. Kumluca'da kazanılmış bazı etkinlikler var. Bunların her biri, binlerce, milyonlarca emeğin birikimidir. Halkın kabul gördüğü geleneksellerden vazgeçemeyiz. Bu etkinlikleri gerçekleştirirken, sizleri yanımızda görmek isteriz. Biz hayatın her alanında sizlerle birlikte olmaktan mutlu oluruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow