hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da bisiklet heyecanı sürdü

    Alanyada bisiklet heyecanı sürdü
    expand

    Alanya'da bisiklet heyecanı sürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- TÜRKİYE Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon Açılış Puanlı Bisiklet Yol Yarışı tüm heyecanıyla devam ediyor.

    Toplam 600'e yakın sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın ikinci gününde yıldız A, yıldız B, genç kadınlar ve yıldız kadınlar yarışı yapıldı. Anıt Meydanı ile Grand Kaptan Hotel arasındaki güzergâhta yıldız A takım klasmanında Konya Gençlik SK birinci, Selçuklu Belediyespor ikinci ve Bolu Gençlik Merkezi SK üçüncü oldu. Yıldız A ferdi klasmanında Mustafa Ayyorkun birinci, Ramazan Yılmaz ikinci ve Ahmet Emir Sadıklı üçüncü oldu. Yıldız B takım klasmanında Akören Belediyesi Kültür Spor birinci, Taşkent SK ikinci ve Alibeyhüyüğü Akademi Gençlik SK üçüncü oldu. Yıldız B ferdi klasmanında Muhammet Ufuk Gökdemir birinci, Emirhan Yavuz ikinci ve Serhat Ayman üçüncü oldu.

    Yıldız kadınlar klasmanında birinci Funda Taşkın, ikinci Rabiye Aliosman ve üçüncü Almina Bahar Öner oldu. Genç kadınlar klasmanında birinci Sevim Gerçek, ikinci Sırmanur Aydın ve üçüncü Gamze Öztürk oldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow