hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya’da uyuşturucu operasyonu

    Alanya’da uyuşturucu operasyonu
    expand

    Alanya’da uyuşturucu operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ALANYA Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçede yürütülen uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

    Antalya’nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Çalışmalar kapsamında ekipler Şekerhane Mahallesi Besimağa Sokak üzerinde durdurulan K.S. (21), A.İ. (22), E.U. (20), Ö.M.K. (20) ve D.Ö.’ye (21) üst araması yapıldı. Yapılan aramada K.S.’nin üzerinden 16 parça halinde satışa hazır halde, paketlenmiş toplam 33 gram esrar maddesi, A.İ.’nin üzerinde ise 1.80 gram esrar maddesi ele geçirildi.

    Nöbetçi savcının talimatıyla, A.İ., E.U., Ö.M.K. ve D.Ö. hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan, K.S. hakkında ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan işlem yapıldı. 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow