hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atatürk Caddesi'ne sanatsal dokunuşlar

    Atatürk Caddesine sanatsal dokunuşlar
    expand

    Atatürk Caddesi'ne sanatsal dokunuşlar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, refüj çalışması yapılan Atatürk ve Ahmet Tokuş bulvarlarına yaptığı sanatsal dokunuşlarla bölgeye renk katıyor. Bitkilendirme çalışmaları tamamlanan orta refüj, metal kent mobilyaları ve metal heykellerle canlanıyor.

    Alanya Belediyesi ekipleri, Atatürk Caddesi'nde araç trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılan yol genişletme çalışmaları kapsamında refüjlerde yeni düzenlemeler yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yeni yapılan refüjlerde mevsimlik çiçek, çok yıllık bitki, çim ekimi gibi çalışmalara ek olarak, kent estetiğine uygun tasarlanarak kendi atölyelerinde üretilen metal kent mobilyaları ve metal heykelleri Atatürk Bulvarı ve Ahmet Tokuş Bulvarı üzerinde uygun noktalara yerleştiriyor.

    'ESTETİK BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ'

    Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, "Alanya'nın gözbebeği Atatürk Caddesi'nde yapılan refüj yenilenmesiyle beraber şehrimize yeni bir görsel şölen kazandırmak adına, özel tasarlanan metal malzemeden sanatsal heykeller ve objelerle peyzaj çalışmalarını zenginleştirmeye devam etmekteyiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow