hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yücel'in test sonucu negatif

    Başkan Yücelin test sonucu negatif
    expand

    Başkan Yücel'in test sonucu negatif

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 17 gün sonra koronavirüs testinin negatif çıktığını açıkladı. 
    Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 18 Ağustos'ta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla koronavirüs testi yaptırdığını ve pozitif çıktığını açıklamıştı. Başkan Yücel bir süre hastanede tedavi görürken, son olarak geçen hafta cuma günü durumunun daha iyi olması nedeniyle hastaneden taburcu oldu. Tedavisine evden devam edilen Başkan Yücel, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla son testinin negatife döndüğünü ve iyileştiğini açıkladı. 
    'TESTİM NEGATİFE DÖNDÜ'
    Başkan Yücel paylaşımında, kendisine dua ederek destek olan herkese çok teşekkür ederken, şöyle dedi:
    “Hepinizin bildiği gibi Covid-19 testimin pozitif çıkması üzerine bir müddet önce hastanede, sonrasında ise evimde tedavi ve istirahat halindeydim. Sürecin ne kadar uzun ve meşakkatli, insan sabrını zorlayan türden olduğunu ne bir gazete kupüründen okuyarak ne de televizyon programında seyrederek hissedebilirsiniz. Bu acı ve zorluk dolu süreci ben yaşadım, Allah kimseye yaşatmasın. Zorluğunu yalnız yaşayanlar bilebilir. Sizlerin destekleri, duaları ve moral dolu paylaşımlarının eşliğinde geçirdiğim uzun bir tedavi sürecinin ardından bugün yapılan test sonucum Rabbime şükürler olsun ki negatife dönmüştür." 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow