hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuk yaşta hırsızlık şüphelileri yakalandı

    Çocuk yaşta hırsızlık şüphelileri yakalandı
    expand

    Çocuk yaşta hırsızlık şüphelileri yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde bir eve girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen 15 yaşındaki iki hırsızlık şüphelisi polisin sıkı takibi sonucu yakalanarak Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
    Alanya'nın Oba Mahallesi'nde dün saat 01.30 sıralarında bir evde hırsızlık yapıldığına dair ihbar alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ev sahibi aile ifadelerinde, gece yarısı eve giren şüpheliyi fark ettiklerini, kendilerini gören şüphelinin balkondan atlayarak kaçtığını beyan etti. Olayın şokunu atlattıktan sonra durumu hemen polise bildirdiklerini aktaran aile, evden bir cep telefonu ve kutu içerisinde bulunan paranın çalındığını kaydetti.
    Olay yerine gelen ekipler, evin etrafında bulunan güvenlik kameralarını inceledikten sonra hırsızlık şüphelilerinin kimliğini tespit etti. Şüpheliler Tosmur Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta gizlenirken polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 15 yaşındaki A.F. ve aynı yaştaki K.Ş. gerekli işlemlerinin yapılması için Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow