hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklar Balon Parkı'nda eğlendi

    Çocuklar Balon Parkında eğlendi
    expand

    Çocuklar Balon Parkı'nda eğlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 23 Nisan dolayısıyla Alanya Belediyesi'nin Hacet Mahallesi'ndeki Balon Parkı'na gelen çocuklar doyasıya eğlendi.

    Aynı anda 40 çocuğun eğlenebileceği yaklaşık 7 bin metrekare alan üzerine kurulu parkta seanslar halinde eğlenme fırsatı bulan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda şişme kaydırak, hayal dünyası, dev lunapark ve üçlü trambolin gibi oyun parkurlarında eğlenmenin ayrıcalığını tattı. Çocukların velileri de Balon Park'ta oynayan ve hoş vakit geçiren çocukları adına mutlu olduklarını belirterek, bu hizmeti sağlayan Alanya Belediyesi'ne ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etti. Parktan çıkan çocuklara ayrıca çeşitli hediyeler de verildi.

    'ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNİ SAĞLIYORUZ'

    Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, "Belediyemizin düzenlediği tüm oyun alanları çocuklara, problem çözme yeteneği, keşfetme, hayal gücünü geliştirme ve araçlarla oynayarak yeni oyunlar geliştirme yönünde fırsatlar sunan bir şekilde tasarlanıyor. Parklarımızın sayılarını her geçen gün arttırarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow