hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Depremzede çocuklara tiyatro morali

    Depremzede çocuklara tiyatro morali
    expand

    Depremzede çocuklara tiyatro morali

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ATAOĞLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde belediye tiyatro ekibi ilçede misafir edilen depremzede çocukların konakladığı otellere giderek 'Şarkıyla Sallanan Salıncak' adlı oyunu sahneledi ve çocuklara moral oldu.

    Alanya Belediyesi Tiyatro (ABT) ekibi, ilçedeki depremzede çocuklara yönelik etkinlik düzenliyor. Tiyatro ekibi, başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere 11 ili etkileyen büyük afette fiziksel etkinin yanı sıra depremin çocuklar üzerindeki psikolojik etkisini kırmak için harekete geçti. ABT ekibi depremden etkilenen çocukların moralini yükseltmek ve destek sağlamak amacıyla depremzede ailelerin konakladığı otellerde çocuk oyunu sergiliyor.

    'TEBESSÜM OLUŞTURABİLİRSEK NE MUTLU'

    Yapılan moral etkinliğiyle ilgili bilgi veren ABT Sanat Yönetmeni Fırat Onur Deniz, "Deprem, hayatımızı derinden etkiledi ve özellikle çocuklarımızın üzerinde büyük etkiler bıraktı. Bu nedenle, Alanya'ya yerleşen ve depremden etkilenen çocuklarımıza bir nebze olsun destek olmak istedik. Bu tiyatro oyunuyla, çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturabilirsek ne mutlu. Şu an için 5 otelde temsil yapıldı. 25 Şubat Cumartesi günü, Alanya Kültür Merkezi'nde saat 13.30-15.00 arası 'Şarkıyla Sallanan Salıncak' oyunumuza depremden etkilenen bütün çocuklarımızı davet ediyoruz" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow