hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaçmaya çalışan uyuşturucu şüphelisi yakalandı

    Kaçmaya çalışan uyuşturucu şüphelisi yakalandı
    expand

    Kaçmaya çalışan uyuşturucu şüphelisi yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Engin ANAK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin durdurmak istediği sırada motosikletini bırakıp kaçmaya çalışan şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelinin üzerinden uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
    Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdüren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, dün saat 23.00 sırlarında Mahmutlar Mahallesi 250. Sokak'ta motosikletli bir şüpheliyi durdurmak istendi. Ekipleri gören şüpheli motosikleti bırakarak yaya olarak kaçmaya başladı. Polislerin peşine düştüğü şüpheli kısa süren kovalamacanın ardından yakalanarak, gözaltına alındı.
    Şüpheli Mehmet Ö.'nün (33) kaçarken düşürdüğü ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, yapılan üst aramasında ise tabancaya ait şarjörle 2 mermi ve 2 parça halinde 11 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi bulundu. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak', 'Güveni kötüye kullanma ve mala zarar verme' suçlarından arandığı ortaya çıkan Mehmet Ö., polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow