hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kırsal mahallelere 50 bin maske

    Kırsal mahallelere 50 bin maske
    expand

    Kırsal mahallelere 50 bin maske

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla maske temininde zorlanan kırsal mahallelerdeki vatandaşlara dağıtılmak üzere muhtarlara 50 bin adet maske verildi.

    Alanya Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadelesine aralıksız devam ediyor. Alanya Belediyesi'ne bağlı ekipler, Covid-19 nedeniyle mahalle, sokak, cadde, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere her yerde dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanı sıra vatandaşlara maske dağıtımına da devam eden Belediye ekipleri, maske temininde güçlük çeken kırsal mahallelerdeki vatandaşları da unutmadı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal mahalle muhtarlarına, vatandaşlara dağıtılmak üzere 50 bin adet maske verdi.

    Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, maske dağıtımına kademeli olarak devam edeceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

    "Ülkemizde görülen ilk koronavirüs vakasının ardından Alanya Belediyesi olarak alınması gereken bütün önlemleri aldık. Bu kapsamda da çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın maske temininde yaşadığı güçlüğü en aza indirmek için muhtarlarımıza 50 bin adet maske verdik. Vatandaşlarımız, koyulan kurallara riayet etsin. Aldığımız tedbirlerle Covid-19 tehlikesini hep birlikte aşacağız."

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow