hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşturucu operasyonuna 1 tutuklama

    Uyuşturucu operasyonuna 1 tutuklama
    expand

    Uyuşturucu operasyonuna 1 tutuklama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Burcu MUTLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin uyuşturucu operasyonunda bir miktar eroin ve metamfetamin ele geçilirken, olayla ilgili yakalanan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

    Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik ilçe genelinde çalışmalarını sürdürdü. Polisler bu kapsamda yaptıkları çalışmalarda K.P. (33) isimli şüpheliye ait Kızlarpınarı Mahallesi Durnalar sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini aldı. Takibe alınan adresten çıkan şüpheli K.S. (46) ve E.Y. (25) polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında 2 parça halinde toplamda 0,46 gram eroin ve 0,23 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, belirlenen adreste de arama yapan polis ekipleri, çatıda K.P. ve H.T.'yi (22) yakalayarak gözaltına aldı. K.P.'nin üzerinde kağıda sarılı halde 1,11 gram eroin ele geçirildi.

    Gözaltına alınan K.S., E.Y. ve H.T. 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan haklarında işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Şüpheli K.P. 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. K.P. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow