hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da dövme yarışması

    Alanyada dövme yarışması
    expand

    Alanya'da dövme yarışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - DÜNYANIN ilk franchise dövme markası olan Cleopatra Ink, Türkiye ve dünya çapında üne sahip yüzlerce sanatçının katıldığı 'Cleopatra Ink Life Tattoo Gallery 2022' dövme yarışması düzenledi.

    Cleopatra Ink Life Tattoo Gallery 2022 kapsamında yerli ve yabancı yüzlerce dövme sanatçısı, 4 ayrı kategoride hem birbirleriyle hem de zamanla yarıştı. Dünyanın ilk franchising dövme markası olan Cleopatra Ink, dövme tutkunlarını bir araya getirdi. Daha önce 2019'un mart ayında ve 2021 yılının aralık ayında düzenlenen dövme yarışması, üçüncü kez Illusion Event Hall'de düzenlendi. Yarışlarda Avrupa ve dünya çapında üne sahip 100'ün üzerinde dövme sanatçısı; Siyah & Beyaz Realistic, Renkli Realistic, Blackwork-Linework (Çizgisel) ve Minimal olmak üzere 4 ayrı kategoride ter döktü. Sabah 09.00'dan itibaren dövmelerin yapılmaya başlandığı organizasyon, DJ performansı ve dans gösterileriyle de renkli anlara sahne oldu.

    EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

    Cleopatra Ink Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Karadere, "Biz Cleopatra Ink ailesi olarak bu tarz etkinliklerle sanatçılarımızın kendilerini geliştirmesini ve aynı zamanda bir nebze de olsa streslerini atmalarını istedik. Convention etkinliğimizi her seferinde üzerine bir şeyler ekleyerek sürdürmeyi hedefliyoruz. Üçüncü defa gerçekleştirdiğimiz Cleopatra Ink Life Tattoo Gallery'ye katılan tüm dövme sanatçılarına, dünyanın farklı noktalarından bizi kırmayarak conventiona gelen değerli jüri üyelerine ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

    DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

    Birbirinden özel dövmelerin yapıldığı yarışmada tüm birinciler arasından Siyah & Beyaz Gerçekçi tarzda işlediği dövme ile Hasan Samet Şahin Best Of Show seçildi. Siyah & Beyaz Gerçekçi dövme kategorisinde Ezgi Dilek Aşıkoğlu üçüncü, Beytullah Yergin ikinci ve Hasan Samet Şahin birinci oldu. Renkli Gerçekçi dövme kategorisinde Kemal Çevik üçüncü, Gabriel Jesus Diaz Fernandez ikinci, Yunus Gündüz birinci seçildi. Minimal kategorisinde Can Çorumluoğlugil üçüncü, Egor Shniakin ikinci, Sena Bostancı birincilik aldı. Çizgisel kategorisinde ise İda Janset Furniss üçüncü, Sinan Anlıtan ikinci, Nazlı Deniz Kıroğlu birinci oldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow