hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Allegra Ensemble' ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu

    Allegra Ensemble ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu
    expand

    'Allegra Ensemble' ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümünü genç, yaşlı, çocuk hep birlikte kutlamak için gündüz gösterimi ile 'Allegra Ensemble'ın sahne alacağı özel bir konserle kutlayacak.
    Antalya Devlet Opera ve Balesi, 29 Ekim 2020 Perşembe saat 14.00'te Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde 'Allegra Ensemble'ın sahne alacağı özel bir konser ile Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayacak. Farklı müzik türlerinden parçaların seslendirileceği konserde Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından soprano Mehlika Karadeniz Bilgin, keman sanatçıları Ümmiye Özdem ve Şenzelita Aykanat, viyola sanatçısı Melda Sak, viyolonsel sanatçısı Arzu Sugüneş, flüt sanatçısı Müjde Akden ile Bilkent Üniversirtesi'nden piyanist Gülriz Tunca ve Samsun Devlet Opera ve Balesi perküsyon sanatçısı Tanya Tarazan sahne alacak.
    KONSER PROGRAMI
    Konserde seslendirilecek eserler ise şöyle: 'Bülbülüm Altın Kafeste', 'Vardar Ovası', 'Gemilerde Talim Var', 'Selanik Türküsü', 'Nasip Olur Amasya'ya Varırsan', 'Jovano Jovanke', 'Mostarski Ducani', 'Ben Giderim Batum'a', 'Tico Tico', 'Sen Bu Yaylaları Yaylayamazsın', 'Sous le Ciel & Padam Padam', 'Pequeno', 'Hijo de la Luna', 'Devoiko', 'Kiss of Fire.'
    Fiyatları 20 ile 35 TL arasında değişen konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden de temin edilebilir.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow