hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya'da 20 yıl üzeri hapisle aranan 23 firari yakalanıp tutuklandı

    Antalyada 20 yıl üzeri hapisle aranan 23 firari yakalanıp tutuklandı
    expand

    Antalya'da 20 yıl üzeri hapisle aranan 23 firari yakalanıp tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da 20 yıl ve üzeri ağır hapis cezası ile aranan 23 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklandı.

    Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince il genelinde genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi, şahsa ve mala karşı işlenen suçların faillerinin yakalanması, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddenin ele geçirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda, 20 yıl ve üzeri ağır hapis cezası ile aranan 23 şüpheli yakalandı.

    'Dolandırıcılık' suçundan 145 yıl hapis cezası ile aranan A. A., Hırsızlık' suçundan 40 yıl hapis cezası ile aranan Ü.S., 'Hırsızlık' suçundan 39 yıl 7 ay hapis cezası ile aranan Ö.F.K., 'Fuhuş' suçundan 36 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan A.A., 'Hırsızlık' suçundan 30 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan N.B., 'Kasten öldürme' suçundan 30 yıl hapis cezası ile aranan İ.Ç., 'Yağma' suçundan 26 yıl hapis cezası ile aranan M.B.A, 'Yağma' suçundan 24 yıl 7 ay hapis cezası ile aranan Ö.G., 'Dolandırıcılık' suçundan 24 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan S.D., 'Hırsızlık' suçundan 24 yıl hapis cezası ile aranan M.G., 'Hırsızlık' suçundan 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan E. O., 'Hırsızlık' suçundan 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan M.Ş.S., 'Hırsızlık' suçundan 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan V.D., 'Yağma' suçundan 23 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan R.E.A., 'Hırsızlık' suçundan 23 hapis cezası ile aranan H.B., 'Kasten öldürme' suçundan 24 yıl hapis cezası ile aranan A.R.P., 'Hırsızlık' suçundan 23 yıl hapis cezası ile aranan A.B., 'Hırsızlık' suçundan 22 yıl 5 ay hapis cezası ile aranan S.F., 'Kasten öldürme' suçundan 22 yıl hapis cezası ile aranan M.A.E., 'Kasten öldürme' suçundan 22 yıl hapis cezası ile aranan M.Ş.C., 'Hırsızlık' suçundan 20 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan O.S., 'Yaralama' suçundan 20 yıl hapis cezası ile aranan S.Y., 'Dolandırıcılık' suçundan 20 yıl hapis cezası ile aranan S.Ö., gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. 23 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. (DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow