Antalyaspor'da Kasımpaşa hazırlığı

Antalyasporda Kasımpaşa hazırlığı
expand

Antalyaspor'da Kasımpaşa hazırlığı

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR, Spor Toto Süper Lig 28'inci haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Antalyaspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü. Isınma hareketleri ile başlayıp beşe iki oyunu ile devam eden çalışmada teknik direktör Bülent Korkmaz, takımına daha sonra tam sahada Kasımpaşa maçının taktik çalışmalarını yaptırdı. Antrenman, serbest şut ve penaltı çalışması ile sona erdi.

FARKINDALIK DUVARI

Diğer yandan antrenman öncesi Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği yöneticileri ve otistik öğrenciler Antalyaspor'u ziyaret etti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nin içinde oluşturulan 'Otizmin Farkındayız' adlı farkındalık duvarına teknik direktör Bülent Korkmaz, yardımcıları ve futbolcular, öğrencilerle birlikte renkli boyalarla duvara el izlerini bıraktı.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow