hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aranan 3 hükümlü, jandarmaya yakalandı

    Aranan 3 hükümlü, jandarmaya yakalandı
    expand

    Aranan 3 hükümlü, jandarmaya yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası olan 3 kişiyi düzenlenen operasyonlarla yakaladı.

    Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ve koordinesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kepez İlçe Jandarma, Aksu İlçe Jandarma ve JASAT ekipleri, ilk olarak Kepez ilçesinde farklı adreslere operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda ekipler, hakkında 21 ayrı suç kaydı bulunan ve 14 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A.N. adlı zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Ekipler, ikinci operasyonunu Aksu ilçesinde düzenledi. Hakkında 7 ayrı suç kaydı bulunan ve 13 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.M. adlı zanlı Aksu'da bir evde saklandığının tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi ve kıskıvrak yakalandı. Yine aynı ilçede düzenlenen operasyonda 18 ayrı suç kaydı olan ve 15 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.Ç., saklandığı arkadaşına ait bağ evinde yakalandı.

    Kesinleşmiş hapis cezaları olan 3 hükümlü zanlı, ifade işlemleri ardından önce adliyeye ardından da cezaevine götürülecek.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow