hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASAT'ın mobil hizmet aracı ilçelerde

    ASATın mobil hizmet aracı ilçelerde
    expand

    ASAT'ın mobil hizmet aracı ilçelerde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Mobil Hizmet Aracı ile ilçelerde merkeze uzak mahallelerde hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor. Araca gelemeyecek durumdaki yaşlı ve engelli vatandaşların işlemleri evlerine kadar giden personel tarafından yapılıyor.

    Büyükşehir Belediyesi koronavirüs önlemleri kapsamında vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Abonelerine, işlemlerini internet üzerinden yapma tavsiyesinde bulunan ASAT yetkilileri, interneti olmayan merkeze uzak mahallelerdeki vatandaşlar için de Mobil Hizmet Aracı ile hizmet veriyor. ASAT Mobil Hizmet Aracı, mahalle mahalle dolaşıyor.

    Gezici birer ASAT Şubesi olarak görev yapan araçlar vatandaşların ayaklarına kadar gidiyor. ASAT Mobil Hizmet Aracı'nın son durağı Gazipaşa oldu. Gazipaşa İlçesi'nin Kırahmetler, Yakacık ve Macar mahallerinde yaşayan vatandaşlar mobil hizmetten yararlandı. Vatandaşların abone güncelleme işlemleri ve fatura tahsilatları yapıldı.

    Vatandaşların son derece memnun olduğu uygulama kapsamında araca kadar gelemeyecek durumdaki yaşlı ve engelli vatandaşların işlemleri evlerine kadar giden personel tarafından gerçekleştirildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow