hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AŞT İstibdat Kumpanyası ile perdelerini açıyor

    AŞT İstibdat Kumpanyası ile perdelerini açıyor
    expand

    AŞT İstibdat Kumpanyası ile perdelerini açıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT), perdelerini 2 Şubat'ta 'İstibdat Kumpanyası' ile açıyor.

    Yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiren Antalya Şehir Tiyatroları, bu sezon sahneleyeceği ilk oyun olan 'İstibdat Kumpanyası' ile tiyatro severlerle buluşuyor. Oyunun galası 2 Şubat Pazar günü 20.00'da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda yapılacak. İstibdat Kumpanyası 9, 16 ve 23 Şubat tarihlerinde AKM'de sahnelenmeye devam edecek.

    YENİ OYUNCULARLA YENİ OYUN

    Uğur Saatçi'nin yazdığı 2 perdelik müzikli oyunun yönetmenliğini Mine Tüzen Tüfekçioğlu yapıyor. AŞT'nin yenilenmiş kadrosundan 14 tiyatrocunun sahneleyeceği 'İstibdat Kumpanyası', Sultan Abdülhamid döneminde tiyatronun sarayla olan ilişkisi ince bir mizahla ele alınıyor.

    ÇOK HEYECANLIYIZ

    AŞT Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Avkıran, genç ve dinamik yeni oyunculardan oluşan kadroları ile Antalyalı tiyatro severlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, "AŞT'de perde asla kapanmaz, çok yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Şimdi de sahneye çıkmanın heyecanı içerisindeyiz. Tüm tiyatro severleri oyunlarımıza davet ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow