hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atık malzemelerden sergi ve tiyatro gösterisi

    Atık malzemelerden sergi ve tiyatro gösterisi
    expand

    Atık malzemelerden sergi ve tiyatro gösterisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, atık malzemeler ile tasarım yaptı ve çocuklara çevre bilincini aşılamak için tiyatro oyunu yazdı.
    Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, çevre koruma dersi kapsamında atık malzemeler ile kuş evi, kedi evi, geri dönüşüm kutusu ve izmarit kutusu tasarladı. Çocuklarda çevre bilinci oluşturulması için senaryosunu çocuk gelişimi öğrencilerinin yazdığı 'Çevre Dostu Çocuklar' tiyatro oyununun gösterimi, okul öncesi öğrencileri için sahnelenecek. Öğrenciler, ayrıca çocuklarda farkındalık yaratmak amacıyla, kendi imkanlarıyla bir video klip de hazırladı.
    Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Nilay Ölekli Sönmez yürütücülüğünde ders kapsamında sıfır atık, geri dönüşüm ve doğal yaşamın korunmasına yönelik hazırlanan proje sunumları ve sergi, Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serdar Selim, öğretim elemanları ve yüksekokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow