hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AÜ Hastanesi'ne ventilasyon cihazı bağışı

    AÜ Hastanesine ventilasyon cihazı bağışı
    expand

    AÜ Hastanesi'ne ventilasyon cihazı bağışı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi'ne, pandemi nedeniyle hastanelerin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan iki adet ventilasyon cihazı bağışlandı.
    Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlenen teslim törenine Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ender Terzioğlu, Akdeniz Uygarlıkları Enstitüsü- Sualtı Kültür Mirası Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hakan Öniz, Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, Arçelik Antalya yetkilileri Murat Açıkgül, Umut Öztaş ve Neşe Topçınar katıldı.
    Pandemi nedeniyle ventilasyon cihazlarının hastaneler için büyük önem taşıdığını söyleyen Başhekim Prof. Dr. Ender Terzioğlu, “Covid-19 hastaları için yoğun bakım servislerinde kullanılan bu cihaz bağışı hastanemiz için çok anlamlı. Özellikle bu dönemde ventilatör cihazı ihtiyacı çok daha fazla. Doç. Dr. Hakan Öniz Hocamıza katkıları ve Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu'ya bağışı için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    Doç. Dr. Hakan Öniz ise "Akdeniz Üniversitesi Sualtı Arkeolojisi çalışmalarına ekip üyesi olarak katılan Hakan Bulgurlu vasıtasıyla yapılan bu bağış için kendisine ve Arçelik firmasına teşekkür ediyorum. Bir nefesin ne kadar değerli olduğunu bir Covid-19 hastaları bir de dalgıçlar bilir. Bu iki cihaz sualtı araştırmacılarından Antalya'mızdaki pandemi hastalarına sağlık ve nefes olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow