hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Böcek, Ramazan Bayramı'nı Gaziantep Nurdağı'nda karşıladı

    Başkan Böcek, Ramazan Bayramını Gaziantep Nurdağında karşıladı
    expand

    Başkan Böcek, Ramazan Bayramı'nı Gaziantep Nurdağı'nda karşıladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan Bayramı'nda depremzede vatandaşları yalnız bırakmadı. Başkan Böcek, bayram namazını yaşanan acılar nedeniyle bayramın buruk kutlandığı Gaziantep Nurdağı'nda kıldı.
    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutluoğlu ile birlikte Ramazan Bayramı'nı Gaziantep Nurdağı'nda karşılayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Nurdağı Fatih Millet Camii'nde bayram namazını kıldı. Nurdağı'nda şehit ve depremzede mezarlığı ziyareti sonrasında Başkan Böcek, Genel Başkan Davutoğlu ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Nurdağı'nda kurduğu konteyner yaşam alanında depremzedelerle bayramlaştı.
    NURDAĞI'NDA BURUK BAYRAM
    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Başkan Böcek daha sonra kahvaltıda Gaziantepli vatandaşlarla buluştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Halil İbrahim Sofrası'nda Gaziantepli vatandaşlarla kahvaltı yapan ve sohbet eden Başkan Böcek, bayramın buruk kutlandığını belirterek, “Bugün benim için çok anlamlı ve önemli bir gün çünkü bugün deprem bölgesi Gaziantep Nurdağı'ndayız. Bayramımızı buruk kutluyoruz. Birçok insanımız ailesini, eşini, annesini, babasını, çocuklarını kaybetti. Evleri yıkıldı, yalnız kaldılar, zor durumdalar. Son iftarı burada yaptık sabah da Nurdağı'nda bayram namazını idrak ettik" dedi.
    DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİLER
    Ramazan Bayramı'nı kutlayan Başkan Böcek, “Bayramın tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve afetlerin yaşanmadığı güzel günlere vesile olmasını diliyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Namazdan sonra Nurdağılı hemşehrilerimizle kahvaltı yaptık, konteynerlerde onları ziyaret ettik. Çok anlamlı, çok buruk, çok üzücü burası. Babam annem rahmetli, abim rahmetli bayramı burada geçirmek istedim. Çocuklarımız var, aileleri var. İnşallah bayramı burada hep birlikte geçiriyoruz. Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutluoğlu ve eşi de burada. Birlikte depremzede vatandaşlarımızı ziyaret edip bayramlarını kutlayacağız" diye konuştu.
    Başkan Böcek, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile birlikte depremzede vatandaşları kaldıkları yerlerde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bölgede görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli ile de bayramlaşan Başkan Böcek çocuklara oyuncak dağıttı.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow