hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Dere'den yılbaşı alışverişi çağrısı

    Başkan Dereden yılbaşı alışverişi çağrısı
    expand

    Başkan Dere'den yılbaşı alışverişi çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, vatandaşlara yılbaşı alışverişlerini güvendikleri esnaftan yapmaları konusunda çağrıda bulunurken, sahte ve gümrük kaçağı içki konusunda da uyardı.
    AESOB Başkanı Adlıhan Dere, yılbaşına kısa bir süre kaldığını, vatandaşların yeni yıla yönelik alışveriş yaptığını belirtti. Esnafın hazırlıkları ve beklentileri hakkında bilgi veren Başkan Dere, merdiven altı üretim konusunda uyarıda bulundu. Vatandaşların yılbaşı alışverişini AESOB'a kayıtlı esnaftan yapması için çağrıda bulunan Başkan Dere, zincir marketlerin esnafı zarara uğrattığını söyledi.
    MERDİVENALTI ÜRÜNLER ESNAFI ETKİLİYOR
    Bayram başta olmak üzere özel günlerde esnafın işlerinde bir hareketlilik yaşandığını belirten Adlıhan Dere, merdiven altı üretim yapan yerlerin bu dönemlerde çikolata, sahte ve kaçak alkol, sahte piyango bileti gibi ürünler piyasaya sürdüğünü anlattı. Bu dönemde esnafın kazancının etkilendiğini söyleyen Dere, vatandaşların ve turistlerin esnafa ve sanatkara sahip çıkmasını istedi. Dere, “Alışverişlerini esnaf ve sanatkarlar odasına kayıtlı yerlerden yapmalarını istiyoruz. Çünkü esnaf ve sanatkarların ayakta kalması gerekiyor. Onları yaşatmamız lazım. Mahalle kültürünü unutmamak lazım" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow