hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Esen'den 'hayırlı olsun' ziyareti

    Başkan Esenden hayırlı olsun ziyareti
    expand

    Başkan Esen'den 'hayırlı olsun' ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, CHP Konyaaltı İlçe Kongresi ile güven tazeleyen Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk ve yönetimini ziyaret etti.

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile yeniden göreve seçilen CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk ve İlçe örgütünü ziyaret etti. Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyelerinin de katıldığı ziyarette Başkan Semih Esen, belediyenin çalışmaları hakkında partililere bilgi verdi.

    9 AYDA 17 PARK YAPTIK

    “Park açılışı yapan bir belediye değiliz" diyen Başkan Esen, 9 ay gibi kısa bir süre içinde 17 park yaptıklarını ve hizmete açtıklarını söyledi. Bununla birlikte Öğretmenevleri Mahallesinde 117 dönümlük alanın ihalesini Konyaaltı Belediyesi olarak aldıklarını ifade eden Başkan Esen, bu park alanını da tamamen çocukların ve halkın yararına olacak şekilde yeniden düzenleyeceklerini söyledi. Semih Esen, “İhaleye şirket ve şahıs olmak üzere 9 isim katıldı. Ama çok şükür sizler adına, Konyaaltı halkı adına o ihaleyi aldık. Orayla ilgili pek çok şey yapılacak. Otistik çocuklarla ilgili birtakım projeler gerçekleştirilecek, çocuklara ve emeklilere yönelik çok şey olacak. Bunları, hiç kimseye kiraya vermeden belediye olarak kendimiz işletmek. Belediye şirketimiz aracılığıyla kar amacı gütmeden işletmek istiyoruz" dedi.

    ÖĞRETMENEVLERİNE ARBORETUM PARKI

    Konuşmasında, Öğretmenevleri Mahallesinde bulunan 30 bin metrekare alana 'arboretum' tarzı botanik park yapacaklarını da dile getiren Semih Esen, bu park içerisinde yine çeşitli sosyal ünitelerin yer alacağını söyledi. Ağaç park da denilen arboretum parkı ile bölgeye yeni bir cazibe alanı kazandırmak istediklerini belirten Başkan Esen, tüm bu projelere çok kısa süre içinde başlayacaklarını ve bölge halkına kazandıracaklarını kaydetti.

    BAŞKAN DURUK'TAN TEŞEKKÜR

    Yaptıkları hizmetleri ve projelerini anlatarak partilileri bilgilendiren Başkan Esen'e teşekkür eden CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk ise bölge halkının en iyi hizmeti alabilmesi noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow