hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Türel, tramvayda vatandaşlarla yolculuk yaptı

    Başkan Türel, tramvayda vatandaşlarla yolculuk yaptı
    expand

    Başkan Türel, tramvayda vatandaşlarla yolculuk yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tramvaya binerek vatandaşlarla yolculuk yaptı. Başkan Türel, 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nın Varsak-Otogar bölümünün 17 Mart'tan sonra yolculu seferlere başlayacağını müjdeledi.
    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Türel, Çallı tramvay durağından Antray'a bindi ve Çarşamba Pazarı'na yolculuk etti. Tramvayda halkla sohbet eden Başkan Türel, iyi yolculuklar diledi. Vatandaşlar Başkan Türel'e yakın ilgi gösterdi. Başkan Türel, ayrıca vatandaşlara 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nın Varsak-Otogar bölümünün 17 Mart'tan sonra yolculu seferlere başlayacağını da söyledi.
    PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ
    Menderes Türel, daha sonra Çarşamba Pazarı esnafını ziyaret etti. Pazar esnafına hayırlı işler bol kazançlar dileklerini Başkan Türel, alışveriş yapan vatandaşla da selamlaşarak sohbet etti.
    Başkan Türel, esnaf ziyaretinin ardından Antalya Eczacı Odası Başkanı Mehmet Ertekin ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, 5 yılda yapılan hizmetleri ve yeni dönemde gerçekleştireceği hizmetleri anlattı. Türel, Gaziler Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla da buluştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow