hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Tütüncü Aksu tramvayında

    Başkan Tütüncü Aksu tramvayında
    expand

    Başkan Tütüncü Aksu tramvayında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçen cumartesi günü de Aksu ilçesindeki bir programına gitmek için makam aracı yerine tramvayla gitti.

    Meydan durağından tramvaya binen Tütüncü, Aksu'ya kadar ayakta yolculuk yaptı. Tütüncü, yolculuk boyunca hal ve hatrını sorduğu hemşehrileriyle kentle ilgili sohbet etti. Vatandaşların şehirde yaşadığı sıkıntıları da dinleyen Başkan Tütüncü, dile getirilen sıkıntıları, muhatapları olan kurumlara ileteceğini, kendi belediyesiyle ilgili olanları da en kısa zamanda çözüme kavuşturacağını dile getirdi.

    Belediye başkanlarının toplu ulaşım araçlarını kullanmasına alışık olmayan vatandaşlar ise Başkan Tütüncü'yü tramvayda görmenin şaşkınlığını yaşadı. Antalyalılar, Tütüncü ile yolculuk anlarını mobil telefonla çektikleri fotoğrafla hatıralaştırdı. Kent sakinleri, Tütüncü'nün halktan biri gibi tramvayda yolculuk yapmasından duydukları memnuniyeti sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla dile getirdi.

    Bir vatandaş, Başkan Tütüncü'nün tramvay yolculuğu ile ilgili sosyal medya hesabından, “Önce durakta gördüm, yalnızdı. Galiba benzettim, dedim. Onu tanıyanlar tramvayda yer vermek istedi. 'Siz oturun böyle iyi' dedi. Herkese selam verip, herkesle aynı samimiyetle konuştu. Şaka gibi? Aksu tramvayında bir başkan. Halktan biri gibi. Aynı görüşte değilim ama kendisini kutluyorum" mesajını paylaştı.

    Başkan Tütüncü de “Yolculuk boyunca hemşehrilerimizle gönül gönüle güzel bir sohbeti paylaştık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow