hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Tütüncü meclis üyeleriyle buluştu

    Başkan Tütüncü meclis üyeleriyle buluştu
    expand

    Başkan Tütüncü meclis üyeleriyle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye meclis üyeleri bir araya geldiği yemekte, "Farklı partilerden olabiliriz, ancak verdiğimiz her kararın odağında insan var, şehri güçlendirmek var" dedi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye meclis üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşan Başkan Tütüncü, meclis üyeleriyle sık sık bir arada olmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi. 2009-2014 seçimlerindeki meclis üyeleriyle de sık sık bir araya geldiklerini belirten Başkan Tütüncü, “Geriye dönüp baktığımızda meclis üyelerimizle çok güzel hatıralarla ayrıldığımızı görüyoruz. İktidar olduk, muhalefet olduk, yeri geldi meclislerde işin doğası gereği karşı karşıya geldik. Ama birbirimize bakacak yüzü hep muhafaza ettik. Meclis üyelerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Sadece kendi partimizden değil, diğer partiden arkadaşlarda bize dahil oluyorlar. Bunlar büyük bir mutluluk vesilesi. İnsan hayatını anlamlı kılan şeyler bunlar. Siyaset çok gelişken bir zeminde ilerliyor" diye konuştu.

    MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK

    Geçen 10 yılda güzel birliktelikler yaşadıklarını kaydeden Başkan Tütüncü, "Farklı partilerden olabiliriz, ancak verdiğimiz her kararın odağında insan var, şehir var ve şehri güçlendirmek var. Hiçbir meclis üyemizi diğerlerinden ayırt etmiyoruz. Aslolan millete, yaşadığımız şehre, insanımıza hizmet edebilmektir" dedi.

    KEPEZ'DE KADIN TEMSİLİ ARTTI

    Geçen yılın hareketli bir yıl olduğuna da değinen Başkan Hakan Tütüncü, “2019'da seçimler geçti, seçimlerle meclisimiz daha da büyüdü. 45 meclis üyemiz var. Sevindirici olan kadın temsilinin artmış olması. Kadın temsilini artırmak için önümüzdeki süreçleri bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Siyasetin daha naif bir hale gelebilmesi için siyasette kadınlara daha çok yer vermemiz gerektiğini düşünüyorum. İnşallah çalışmalarımızı dostluk zemininde, arkadaşlık zemininde, kardeşlik zemininde, saygı ve sevgi zeminde ilerletmek en temel hedefimiz olacak" diye konuştu.

    Hakan Tütüncü, yaptıkları her çalışmada belediye meclis üyelerinin desteklerini arkalarında hissettiklerini ifade etti. Her bir meclis üyesinin asli vazifesinin vatandaşların sorunlarını takip etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü, "Bizler bunun için seçildik. Birlikten ve beraberlikten her zaman kuvvet doğar" dedi.

    Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasının ardından imara açılan alanlarda kalan ve yerinden sökülerek Dokuma Park'ta yeniden toprakla buluşturulan zeytin ağaçlarının ilk hasadından elde edilen zeytin yağını meclis üyelerine hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow