hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başsavcıdan şehit yakını ve gazi personele jest

    Başsavcıdan şehit yakını ve gazi personele jest
    expand

    Başsavcıdan şehit yakını ve gazi personele jest

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, Antalya Adalet Sarayı'nda kutlandı. Başsavcı ve beraberindekiler şehit yakını ve gazi personele karanfil ve hediye verdi.
    Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar ve gazi olan Antalya Cumhuriyet Savcısı Behçet Tufan Turan, Antalya Adalet Sarayı'nda görevli şehit yakını ve gazi personel ile anma günü nedeniyle bir araya geldi. Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanı, günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı. Şehit yakını ve gazi personelle yakından ilgilenen ikili, bir süre ohbet etti.
    Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünü idrak etmenin onuru ve gururunu yaşadıklarını belirterek, “Çanakkale Zaferi, inancın, azmin, fedakârlığın, yüreklerdeki vatan sevgisinin tarih sayfalarına altın harflerle yazılmasıdır. Milletimizin azim ve kararlılığının şanlı bir örneği olan Çanakkale Zaferi, dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğimizin en güçlü nişanesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.
    Başsavcı, Adalet Komisyonu Başkanı ve Cumhuriyet Savcısından karanfil ve hediye takdim edilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow