hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir ekiplerinden temizlik çalışması

    Büyükşehir ekiplerinden temizlik çalışması
    expand

    Büyükşehir ekiplerinden temizlik çalışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine bağlı temizlik ekipleri, ilçede binlerce yerli ve yabancı turistin yanı sıra yerleşik vatandaşların kullandığı otobüs duraklarını temizledi.

    Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi temizlik ekipleri, durak temizlik, bakım ve yıkama çalışmalarına Alanya Merkez, Oba ve Mahmutlar'da aynı anda başladı. Her bulvar ve cadde de ayrı ekipler oluşturularak yürütülen çalışmalarla tüm otobüs durakları yıkanıp temizleniyor. Ekipler, Atatürk, Ahmet Asım Tokuş bulvarları, 25 metrelik yol, Oba Tosmur Sahil Yolu ve Mahmutlar Barbaros Caddesi'ndeki duraklarda da çalışma yapacak.

    2 VARDİYA TEMİZLİK YAPILIYOR

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Temizlik ekipleri, durakların yanı sıra şehrin genel temizliğini de sürdürüyor. Sorumluluk alanı içinde bulunan bulvar, cadde, kaldırım, park ve yürüyüş yollarında temizlik personeli ve süpürge araçlarıyla çalışma yapılıyor. Büyük ve küçük süpürge araçları geceden başlayarak sabahın ilk ışıklarına kadar Alanya merkezinde, gündüz ise, Mahmutlar, Konaklı, Payallar ve Türkler mahallelerinde çalışıyor. Diğer yandan belediye personeli 07.00- 24.00 saatleri arasında iki vardiya çalışarak çalışıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow