hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den 29 Ekim konserleri

    Büyükşehirden 29 Ekim konserleri
    expand

    Büyükşehir'den 29 Ekim konserleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bandosu, 29 Ekim Bayramı coşkusunu Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde sürdürdü. Cumhuriyet Bandosu'nun mobil araç üzerinde verdiği konsere ellerinde Türk bayraklarıyla eşlik eden vatandaşlar 'Atam izindeyiz' mesajı verdi.
    Antalya Büyükşehir Belediyesi, mobil konserlerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşatmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Bandosunun tüm ilçelerde verdiği muhteşem bayram konseri, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçesinde devam etti.
    ATAM İZİNDEYİZ
    Cumhuriyet Bandosunun şarkılar ve marşlarla coşturduğu Konyaaltı ve Muratpaşa halkı, ellerinde Türk bayrakları ile konsere eşlik etti. Türk bayraklarıyla yol kenarlarından, işyerlerinden ve evlerinin balkonlarından şarkılara ve marşlara eşlik eden Antalyalılar, Cumhuriyet coşkusunu kalplerinde yaşadı. Mustafa Kemal Atatürk'e 'izindeyiz' mesajı veren Antalyalılar, mobil etkinlik için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow