hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'e Çevre Hizmet Ödülü

    Büyükşehire Çevre Hizmet Ödülü
    expand

    Büyükşehir'e Çevre Hizmet Ödülü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi 23. Çevre Hizmet Ödülleri değerlendirmesinde '2019 yılı Antalya Ölçeği (Kamu Kurumu) Çevre Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

    Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 23. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri değerlendirme süreci tamamlandı. Değerlendirme sonunda, uluslararası kuruluşlar tarafından hibe alan projeler, çevre eğitimi, bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları, yenilikçi peyzaj çalışmalarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin '2019 yılı Antalya Ölçeği (Kamu Kurumu) Çevre Hizmet Ödülü'ne layık görüldüğü kaydedildi.

    DOĞA DOSTU PROJELERE DEVAM

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya'yı çevre dostu kent yapmak hedefiyle çevre ve doğa dostu projelerimize devam edeceğiz. Ödülün alınmasında emek veren ve bu önemli ödüle layık gören herkese teşekkür ederiz" dedi.

    2019 yılı Antalya Ölçeği (Kamu Kurumu) Çevre Hizmet Ödülü'nün, Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından belirlenecek tarihteki bir törenle verileceği açıklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow