hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çöp yığınlarına operasyon

    Çöp yığınlarına operasyon
    expand

    Çöp yığınlarına operasyon

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde boş alanda biriktirilen çöp yığınları, mahallelinin şikâyeti üzerine polis ve zabıta eşliğinde belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Bölgede yazın sinekten kışın ise farelerden rahatsız olduklarını söyleyen mahalle sakini Mehmet Emin Soyoran, "Hurdaların iyisini alıp götürüyorlar, diğer bölümleri burada çöp dağı haline geldi" dedi.
    Muratpaşa Belediyesi ekipleri, Bayındır Mahallesi'nde bulunan alanda, Suriyelilerin biriktirdiği öne sürülen çöplerin, kötü koku yaydığı ve çevrede yaşayanlara rahatsızlık verdiği yönündeki şikâyetlerin artması üzerine bölgede inceleme yaptı. Sabah saatlerinde alana gelen ekipler, yaptıkları uyarının ardından iş makineleriyle dağı andıran çöp yığınlarını temizlemeye başladı. İş makineleriyle dağıtılan çöpler, daha sonra kamyonlara yüklenerek alandan taşınırken, polis ve zabıta da çevrede güvenlik önlemi aldı.
    Bölgede uzun zamandır çöpler yüzünden büyük sıkıntı yaşandığını söyleyen Mehmet Emin Soyoran, "Burada hurdaların iyisini alıp götürüyorlar, diğer çöpleri ise burada kalıyor. Çöpler yüzünden yazın sinek, kışın fare oluyor. Biz bu çöp ve kokudan mağdur durumdayız. Akşamları da atık yakıyorlar, duman rahatsız ediyor. Bir çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow