hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya istifa etti

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya istifa etti
    expand

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya istifa etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Başkan Kocakaya, parti yönetimi ve meclis üyeleriyle yaptığı görüşmenin ardından istifa etme kararı aldı. DHA muhabirinin ulaştığı Okan Kocakaya, "Genel başkanımızla ve yönetimle gerekli istişareleri yaparak, bu karara vardım. İstifamı veriyorum. Arkadaşlarımla son bir görüşme yaptık. Şimdilik başkan vekilliğini CHP'li Gülsüm Cengiz'e bırakıyorum. Belediye meclisimiz önümüzdeki 10 gün içinde toplanarak, ilçemizin yeni başkanını seçecek. Bu politikadır, aday olabilecek miyim onu bilemem ama yeni bir sürece karar verdim. Benim için de Demre'miz, Antalya'mız ve ülkemiz için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
    Görev sürecinde Demre'ye çok iyi hizmetler yaptıklarını ve önemli projeler kazandırdıklarını aktaran Okan Kocakaya, "Bunları Demreli hemşehrilerimin takdirine bırakıyorum. Seçimlerde de aday olabilirsem hemşehrilerimden destek beklediğimi belirtmek isterim. Ben hakkımı helal ediyorum, Demreli hemşehrilerim de hakkını helal etsin. 4 yıllık süreçte kırdıklarım olduysa özür dilerim" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow