hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre Belediyesi'nin kasım meclisi

    Demre Belediyesinin kasım meclisi
    expand

    Demre Belediyesi'nin kasım meclisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Belediyesi'nin kasım ayı meclis toplantısı yapıldı.
    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın başkanlığında yapılan toplantıya, Demre Belediye Meclisi'nin 15 üyesinden 14'ü katıldı. Toplantı, pandemi önlemleri nedeniyle Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda yapıldı. Toplantıyı bir konuşma ile açan Başkan Okan Kocakaya, "Belediye Meclisimizin kasım ayı toplantısını buruk biçimde yapıyoruz. İzmir'de yaşanan deprem felaketi hepimizi derinden yaraladı. Bir kez daha gördük ki deprem öldürmüyor. Çürük binaların öldürdüğünü gördük. Bu depremden bir sonuç çıkarmak gerekiyor. Önlemleri almamız gerekiyor. Demre de bir deprem bölgesi. İzmir depremiyle yüzleşip, ülke olarak, Demre Belediyesi olarak gerekli önlemleri almak zorundayız. Belediye olarak bu konuda bir çalışma yapacağız. İzmir'de yaşamını yitiren vatandaşlarımız Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. İzmir'in ve İzmirlilerin acısını bir kez daha paylaşıyorum" dedi.
    Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97. yılının pandemi nedeniyle coşkulu biçimde kutlanamadığını aktaran Başkan Kocakaya, "Ancak Cumhuriyetimizi, onun kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü gelecek kuşaklara unutturmamak için değişik etkinliklerle kutlamaya çalıştık. Bir kez daha Türk ulusunun en büyük bayramı Cumhuriyet Bayramı'nızı kutluyorum. Hep birlikte koronavirüs mücadelesinde dikkatli olmak zorundayız. Bir çalışma arkadaşımızın ve bir çalışma arkadaşımızın da eşinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan bu ekibimizin tamamını alandan çektik ve hepsini karantinaya aldık" diye konuştu.
    Ardından grup sözcüleri söz alarak İzmirlilerin acısını paylaştı. Ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Tüm maddeler oybirliği ile kabul edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow