hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre Devlet Hastanesi sınıf atladı

    Demre Devlet Hastanesi sınıf atladı
    expand

    Demre Devlet Hastanesi sınıf atladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde 1995 yılından bu yana 'D Sınıfı' olarak hizmet veren, bu yılın başında yeni yapılan binasına taşınan Demre Devlet Hastanesi sınıf atladı.

    Demre Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı kararıyla D Sınıfı Devlet Hastanesi Statüsünden C Sınıfı Devlet Hastanesi Statüsü 'ne yükseltildi. Sınıf atlama kararını AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Demre İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Basın toplantısına AK Parti MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Atay Uslu, il başkan yardımcıları Adnan Saraç, Ali Abay, Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Orhan Avcı, belediye meclisi üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı.
    AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, "Bugün Demrelilere bir müjdeyi vermek, yeni AK Parti Demre İlçe Örgütü'nü kutlamak için buradayız. Demre'ye her gelişimizde bize Demre Devlet Hastanesi ile ilgili istekler geliyordu. Başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya milletvekillerimizin çabası ile Demre Devlet Hastanesi D Sınıfı Hastane Statüsünden C Sınıfı Hastane Statüsü 'ne atlatıldı. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Sağlık Bakanımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Demre Devlet Hastanesi D Sınıfı'nda iken sadece 4 uzman atanabiliyordu. C Sınıfı Demre Devlet Hastanesi demek, hasta sayısına göre daha çok uzman atanması, daha çok araç ve teçhizat sağlanması demektir. Yeni bir Demre Devlet Hastanesi Binası yaptık. Bina yapmak önemli değil. Önemli olan bu binanın içini yeterli uzman doktor, yeterli teçhizat, araç ve gereçle donatmaktır. Bu hastanenin içini yeterli uzman doktor ve teçhizatla dolduracağız. Bugün Demrelilere verdiğimiz bir sözün yerine getirilme mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI  

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow