hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre Devlet Hastanesi'ne ortopedi uzmanı

    Demre Devlet Hastanesine ortopedi uzmanı
    expand

    Demre Devlet Hastanesi'ne ortopedi uzmanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesi devlet hastanesine, 1995 yılında hizmete açılışından bu yana ikinci kez ortopedi uzmanı atandı. Yeni atanan ortopedi uzmanı Ali Aydın Karadeniz, görevine başladı.
    Karadeniz, Aydın'ın Çine İlçesi doğumlu. 2014 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Çeşitli illerde pratisyen hekim olarak görev yaptı. 2022 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nden ortopedi uzmanı olarak ihtisasını tamamladı. Sağlık Bakanlığı Atama Kararnamesi ile Demre Devlet Hastanesi'ne atandı. Yeni görevine başlayan Karadeniz, "Ortopedi uzmanı olarak, bu güzel Akdeniz ilçesinde görev yapmanın mutluluğu içindeyim. Yalnız Demre'ye değil, bölgeye hizmet vermek istiyorum" dedi.
    Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Serkan Kurt, "Hastanemiz her geçen gün uzman kadrosunu artırarak, ilçemize ve çevre halkına hizmet vermeye devam ediyor. Yeni ortopedi uzmanımızla uzman sayımız 7 oldu. Artık ortopedik sorunu olan hastalarımız başka ilçelere taşınmayacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow