hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre, Kırkgöz'e tek golle yenildi

    Demre, Kırkgöze tek golle yenildi
    expand

    Demre, Kırkgöz'e tek golle yenildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA Süper Amatör Lig 1. Grup'ta oynanan maçta, Demre Belediyespor, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor'a 1-0 yenildi. Demrespor aldığı yenilgiyle kötü gidişe 'dur' diyemedi. Dokuz sarı kartın çıktığı maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

    Demre Stadı'nda oynanan maçı Sezer Muhammed Özer, Enes Tire, Mehmet Sahiloğulları hakem üçlüsü yönetti. Maç, Demrespor'un vuruşu ile başladı. İlk atak da Demrespor'dan geldi. Maçın 5. dakikasında Melih'in soldan yaptığı ortaya Murat'ın kafayla vuruşunda top auta gitti. Maçın 25. dakikasında Döşemealtı'nın kazandığı serbest vuruşu kullanan Buğra, topu yandan auta gönderdi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

    Maçın 57. dakikasındaki Döşemealtı atağında kazanılan serbest vuruşta, topun başında geçen Engin Mustafa topu şık bir vuruşla ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın bundan sonraki bölümünde Demrespor beraberliği sağlamak için bastırdı, ancak gol atmayı başaramadı. Maç, Kırkgöz Döşemealtı'nın 1-0 galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla puanını 11'e çıkaran Kırkgöz Döşemealtı Belediye ve Gençlikspor, grupta 4. sıraya yükseldi. Demre Belediyespor ise 4 puanda kaldı. Maçta Demrespor'dan Durdali, Faruk Affan ve Abdurrahman, Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor'dan Kadir Can, Aytekin, Fatih, Engin Mustafa, Berkay ve Mert sarı kart gören futbolcular oldu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow