hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre Sanayi Sitesi'nde start verildi

    Demre Sanayi Sitesinde start verildi
    expand

    Demre Sanayi Sitesi'nde start verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde yeniden start verildi.

    Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde kaba inşaatı daha önce tamamlanan Yeni Demre Sanayi Sitesi inşaatına yeniden start verildi. Sanayi Sitesi inşaatının tamamlanması için ihale yapıldı. Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan ihaleye 5 firma katıldı. Belediye Fen İşleri Müdürü Ufak Kabalak başkanlığında 6 kişilik komisyon huzurunda yapılan ihaleyi, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da izledi.

    İhaleye katılan 5 firma, Demre Belediyesi'nin çıkardığı 4 milyon 8 bin lira maliyet hesabına göre teklif verdi. İhalede en düşük teklifi 2 milyon 720 bin lira ile Enformatik Mühendislik, en yüksek teklifi de 3 milyon 920 bin lira ile İntizamlı İnşaat verdi. İhale ile Yeni Demre Sanayi Sitesi'ndeki 70 dükkanın çatı kaplaması, elektrik aksamı, doğraması, önlerine tente ve çevre düzenlemesi yapılacak.

    İhale sonrası bir açıklama yapan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "İhaleyi alan firmayı, ihale komisyonumuz 10 gün içinde açıklayacak. İhaleyi alan firma, işi 120 gün içinde tamamlayacak. En geç 4 ay içinde esnafımız yeni sanayi sitesine taşınmış olacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow