hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demrespor U18, DSİ'yi 4 golle geçti

    Demrespor U18, DSİyi 4 golle geçti
    expand

    Demrespor U18, DSİ'yi 4 golle geçti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA U18 Futbol Ligi 1 Grup'ta oynanan maçta Demre Belediyespor U18 Takımı, DSİ Spor U18 Takımı'nı 4-1 yendi.

    Demre Stadı'nda oynanan maçı Salih Benli, Batuhan Kaplan, Yiğit Tokta hakem üçlüsü yönetti. Maç, DSİ Spor'un vuruşu ile başladı. Maça hızlı başlayan taraf, Demrespor U18 oldu. 10. dakikadaki Demrespor atağında, defansın arkasına atılan topu kapan Talha, kaleciyi de çalımlayarak topu boş kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 20. dakikadaki Demre atağında Baran, nefis bir ayak içi vuruşu ile topu ağlara göndererek, takımını 2-0 öne geçirdi. 35. dakikadaki Demrespor atağında bu kez Efekan, topu ağlara göndererek, durumu 3-0 yapan golü attı. İlk yarı 3-0 Demrespor U18'in üstünlüğüyle sona erdi.

    İkinci yarıya Demrespor hızlı başladı. Maçın 57. dakikasındaki Demrespor atağında Talha, topu rakip defans oyuncularından kaparak, ağlara gönderdi. Takımının dördüncü, kendisinin ikinci golünü attı: 4-0. 75. dakikada gelişen DSİ Spor atağında, Demre kalecisi Burak hatalı çıkış yaptı. Boşa çıkan topu kapan DSİ Sporlu Süleyman, ağlara göndererek, durumu 4-1 yaptı. Maç Demre Belediyespor U18 takımının üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Demrespor U18 takımı, puanını 17'ye çıkararak, grupta 4. sıraya yükseldi ve play-off şansını sürdürdü. Antalya DSİ Spor ise 13 puanda kaldı. Maçta, Demrespor'dan Mehmet Ali ve Oğuzhan, DSİ Spor'dan Halil ve Murat sarı kart gören futbolcular oldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow