hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'ye çocuk hastalıkları uzmanı atandı

    Demreye çocuk hastalıkları uzmanı atandı
    expand

    Demre'ye çocuk hastalıkları uzmanı atandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Devlet Hastanesi'ne çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr. Cansu Boyalı atandı.
    Antalya'nın Demre Devlet Hastanesi'nde geçici görevlendirmelerle hizmet verilen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'ne Uzm. Dr. Cansu Boyalı atandı. Uzm. Dr. Cansu Boyalı, "Uzman hekim olarak doğup büyüdüğüm Alanya'ya çok benzer özellikleri olan Demre'de görev yapacak olmaktan çok mutluyum. Bu güzel ilçenin çocuklarının sağlıklı büyümesi için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğim" dedi.
    Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Serkan Kurt da "Son 20 gün içinde hastanemize ikinci uzman hekim ataması yapıldı. Yeni uzman arkadaşlarımızla hastanemizin hizmet kalitesini, çıtasını daha yukarılara taşıyacağız" dedi.
    Uzm. Dr. Cansu Boyalı, 1989 yılında Alanya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Alanya'da yaptı. 2014 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 4 yıl pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra 2018 yılında mezun olduğu Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimine başladı. 2022 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak eğitimini tamamlayan Cansu Boyalı, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak Demre Devlet Hastanesi'ne atandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow