hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti'liler Demre'de buluştu

    İYİ Partililer Demrede buluştu
    expand

    İYİ Parti'liler Demre'de buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- İYİ PARTİ Ocak Ayı İl istişare Toplantısı Demre'de yapıldı.

    Demre'deki bir restorandaki istişare toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizel, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, İYİ Parti'li Antalya Büyükşehir Belediye meclisi üyeleri, İYİ Parti ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

    Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer, "Bugünkü toplantımızda daha çok belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, belediye meclisi üyelerimiz ve yöneticilerimiz konuşacak. Sorunları ortaya koyacak. Biz dinleyeceğiz. Sorunları ortaya koyarak, çözüm önerilerini konuşacağız" dedi.

    İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, "Bizi birbirimize düşürmek, parti içi kargaşa yaratmak için yapılan dedikodulara ve algı operasyonlarına kapılmayın. Bunların hepsi algı operasyonları. Sorunları burada konuşalım" diye konuştu.

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk de konuşmalar yaptı. Toplantı partililerin sorunları, çözüm önerilerinin iletmesi ve dilek ve temennilerle sona erdi. Toplantının ardından İYİ Parti'liler, toplu olarak Demre Likya Uygarlıkları Müzesi'ni gezdi ve Müze Müdürü Nilüfer Sezgin'den müze ve müzedeki eserler hakkında bilgi aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow