hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP Demre'de nöbet değişimi

    MHP Demrede nöbet değişimi
    expand

    MHP Demre'de nöbet değişimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE'de istifa eden MHP İlçe Başkanı Mustafa Demirel'in yerine atanan Mustafa Başkaya, düzenlenen törenle görevine başladı.

    MHP Demre İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen görev değişim törenine MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, eski Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, İl Başkan Yardımcısı Onur Temel, yeni İlçe Başkanı Mustafa Başkaya, eski İlçe Başkanı Mustafa Demirel, Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan, Finike İlçe Başkanı Recep Şahin, Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Türk Eğitim - Sen İl Başkanı Oğuz Öztürk, Demre Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Gökçe, yeni ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

    MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, "2017 yılında MHP Demre İlçe Örgütü kapanma noktasına gelmişti. Buraya örgütü toparlamak için geldim. Toplantıya 10 kişi katıldı. Bunlardan biri de 5 yıl boyunca MHP Demre İlçe Başkanlığı'nı yürüten Mustafa Demirel kardeşimdi. 5 yıl boyunca MHP Demre İlçe Örgütü'nü derledi, toparladı. Bunun en güzel kanıtı da şu anda gördüğünüz kalabalık. İlçe Başkanımız Mustafa Demirel bugün MHP bayrağını, birlikte çalıştığı Mustafa Başkaya'ya devrediyor. Bu bir nöbet değişimi. Mustafa Demirel'e bu bayrağı 5 yıl taşıdığı için teşekkür ediyoruz. Mustafa Başkaya da MHP bayrağını, Demre'de daha yukarıya taşıyacak. 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde çıtayı en yükseğe taşıyacak. Cumhur İttifakı olarak 2023 seçimlerinde, Cumhur İttifakı olarak anayasayı değiştirecek çoğunluğa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamını mutlaka sağlayacağız" dedi.

    Ardından MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, görevi devreden eski MHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Demirel'e bir teşekkür plaketi verdi. Eski Başkan Demirel de yeni MHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Başkaya'ya bir Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti. İl Başkanı Durgun ardından yeni MHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Başkaya'ya da Kurucu Yetki Belgesi'ni vererek, başarılar diledi.

    Yeni MHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Başkaya'nın yönetim kurulunda Ahmet Ağahan Sarıer, Ahmet Akça, Ahmet Pişkin, Ali Samet Öncül, Aydın Yılmaz, Cengiz Balcı, Engin Topçu, Erkan Kolak, Eşref Ekinci, Fatih Kaplan, İbrahim Gökçe, Kazım Danabaş, Mustafa Şahin, Mustafa Tokgöz, Osman Doğan, Ömer Avcı, Recep Kanatoğlu, Yunus Danabaş ve Yusuf Gümrü yer aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow