hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Topaloğlu'ndan Kocakaya'ya ziyaret

    Topaloğlundan Kocakayaya ziyaret
    expand

    Topaloğlu'ndan Kocakaya'ya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti. İki başkan 2019 yılında yapılan yerel seçimler sonrası ilk kez Demre'de bir araya geldi.

    Kemer Belediye Başkanı DSP'li Necati Topaloğlu, beraberinde başkan yardımcıları Gülsüm Bal ve Emin Gül ile Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı makamında ziyaret etti. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, konuklarını belediye girişinde karşıladı.

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Çok gecikmiş bir ziyaret oldu. Çeşitli nedenlerle bir türlü yapamadığımız ziyaretimizi bugün gerçekleştiriyoruz. Sayın Başkan bizi ziyarete geldi. Ancak ani çıkan bir sorun nedeniyle Kemer'de görüşemedik. Bugün iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Batı Antalya'nın iki belediyesiyiz. Biz Kemer Belediyesi olarak, Demre Belediyesi ile her zaman karşılıklı iş birliği, yardımlaşma, dayanışma ve her konuda paylaşmaya hazırız. Birbirimize destek olmak zorundayız. Başarıyı birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya "Kemer Belediye Başkanı bizim meslek büyüğümüz. Belediyecilik konusunda engin bir tecrübe ve bilgi birikimine sahip. Kendileriyle her zaman yardım ve iş birliği içinde olacağız. Onun tecrübe ve bilgi birikiminden yararlanacağız. Kendisine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow