hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uyuşturucu operasyonuna 5 tutuklama

    Uyuşturucu operasyonuna 5 tutuklama
    expand

    Uyuşturucu operasyonuna 5 tutuklama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde 'torbacı' tabir edilen uyuşturucu şüphelilerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.
    Demre Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Demre ve Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Demre İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, torbacı olarak nitelenen uyuşturucu satıcılarına yönelik farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin adreslerinde ve üzerlerinde farklı miktarlarda bonzai, eroin, esrar, Hint keneviri tohumu ve bir hassas terazi ele geçirildi. 
    Şüphelilerden S.K. (24) ve aynı yaştaki T.K. poliste yapılan sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Diğer 5 şüpheli ise Demre Cumhuriyet Savcılığı'nda yapılan sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan B.G. (26), A.D. (30), T.E. (44), A.R.A (37) ve G.Ç. (33) tutuklanarak Elmalı Cezaevi'ne gönderildi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow