hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Restorandan hırsızlık kamerada

    Restorandan hırsızlık  kamerada
    expand

    Restorandan hırsızlık kamerada

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI,(DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde bir işletmede yaşanan hırsızlık olayı, iş yeri güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Polisin hızlı takibi sonucu zanlı işletme bahçesinden çaldığı cep telefonuyla birlikte kısa sürede yakalandı.

    Olay, 20 Kasım Pazar günü saat 17.27’de ilçeye bağlı Bahçeyaka Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede bulunan bir restoranın arka bahçesine gelen D.Ç., aynı zamanda iş yeri sahibinin evinin önü olan bahçedeki bank masanın üzerinde duran cep telefonunu gördü. İş yeri sahiplerinin çalışıyor olmasını ve ortalarda kimsenin olmamasını fırsat bilen şüpheli, masanın üzerindeki telefonu alarak cebine koydu. Güvenlik kamerasından habersiz bir şekilde olay yerinden uzaklaşan şüphelinin bu anları ise saniye saniye görüntüye yansıdı.

    İş yeri sahiplerinin durumu fark etmesinin ardından ihbar üzerine olay yerine Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler geldi. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, D.Ç.’yi çaldığı telefonla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan ve emniyetteki ifadesinde suçunu kabul eden D.Ç. tutuklanırken, çaldığı telefon sahibine teslim edildi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow