hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Düğünlerde koronavirüs denetimi

    Düğünlerde koronavirüs denetimi
    expand

    Düğünlerde koronavirüs denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu koronavirüs salgınına karşı düğünlerde alınması gereken önlemlere ilişkin denetim gerçekleştirdi. Denetim öncesi evlenen çiftleri kutlayan zabıta memurları, davetlileri maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyardı. 
    Antalya'da koronavirüs salgınına karşı çok boyutlu bir mücadele sürdüren Muratpaşa Belediyesi, pandeminin yayılmaması, hastalığın sağlıklı kişilere buluşmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 
    Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini restoran, kafe, alışveriş merkezi ve düğün gibi çok sayıda insanın bir araya geldiği noktalarda yoğunlaştırdı. Denetimlerde, işyeri sahiplerine almaları gereken önlemler tekrar hatırlatılırken gerekli önlemleri almayanlar hakkında cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Ekipler, son dönemde aralarında hamam, sauna, berber, çay bahçesi, internet kafe, bilardo salonu, ganyan bayinin bulunduğu çok farklı sektörlerden 620 iş yerinde denetim gerçekleştirdi. 
    Bu hafta sonu ise denetimler, yeni vakaların kaynağı olarak görülen düğünlerde gerçekleştirildi. Zabıta memurları, düğünlerde, önce yeni evlenen çiftleri kutlayıp aileleri tebrik ederken, davetlileri maskelerini çıkarmamaları ve sosyal mesafe kurallına uymaları konusunda uyardı. Düğün sahipleri ve davetliler denetimlerin son derece yerinde olduğunu belirtirken, "Bir mutluluğu beraberce yaşarken üzüntülere neden olmayı kimse istemez" dedi.

    FOTOĞRAFLI  
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow