hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dostluk Kupası'nın şampiyonu Akçayspor

    Dostluk Kupasının şampiyonu Akçayspor
    expand

    Dostluk Kupası'nın şampiyonu Akçayspor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA) - ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde düzenlenen 1. Elmalı Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Akçayspor oldu.

    Elmalı Belediyesi'nin kordinesinde düzenlenen 1. Elmalı Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası 21 takım katıldı. Elmalı Spor Salonu'nda 1.5 ay süren müsabakaların finalinde Akçayspor, Tekkespor'u 3-1 yenerek şampiyonluğu kazandı. Turnuvada üçüncülüğü ASAT Spor elde etti. Final maçlarını Elmalı Kaymakamı Harun Kazez, Belediye Başkanı Halil Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kaçar, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bekir Erol, Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban, başpehlivan Turan Balaban'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda spor sever izledi.

    Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Elmalı Kaymakamı Haurn Kazez, Belediye Başkanı Halil Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kaçar ve protokol üyeleri verdi. Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk,"Turnuvada 1,5 ay boyunca yüzlerce gencimiz spor yaptı. Kahvehane yerine spor salonunda dostça, kardeşçe, celtilmence mücadele etti. Katılan her takımı, her sporcuyu tebrik ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow