hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı Belediyesi'nde şubat meclisi

    Elmalı Belediyesinde şubat meclisi
    expand

    Elmalı Belediyesi'nde şubat meclisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA)- ELMALI Belediyesi'nin 2021 yılı şubat ayı olağan meclisi yapıldı.

    Elmalı Belediyesi'nin cuma günü gerçekleştirilen şubat ayı olağan meclisi Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün açılış konuşması ve AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi grup sözcülerinin dilek ve temennileriyle başladı.

    Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün yönettiği meclisinin bu ayki gündeminde belediye memurlarının kadrolarında derece değişikliği yapılması, 2021 yılı mali bütçesine ek ödenek konulması, belediyeye bağlı Ebton AŞ'nin yönetim kurulunun belirlenmesi konuları yer aldı.

    Belediye meclisinden pandemi sürecinde zor zamanlar yaşayan esnaflar için bir müjde geldi. Geçen 2020 yılında 3 ay boyunca esnaflardan hiç kira almamayı oylayan belediye meclisi bu uygulamayı bu sene için de oyladı. Ocak, şubat ve mart ayları için kira alınmaması kararı tüm meclis üyelerinin oy birliği ile alındı.

    Karar sonrası Belediye Başkanı Öztürk, "Pandemi döneminde olumsuz etkilenen esnaflarımıza katkı sağlamak onların bir nebze yanında olabilmek, desteklemek amacıyla 2020 yılında yaptığımız 3 aylık kira almama kararını inşallah 2021 yılında da devam ettireceğiz. Esnaflarımızdan 3 ay boyunca kira almayacağız. Esnafımıza hayırlı olsun, her zaman onların yanındayız, bütün desteğimizle pandemi döneminde zarar gören esnaflarımıza her türlü desteği, sadece kira anlamında değil, bütün belediye imkanlarımızla vermeye devam ediyoruz, bundan sonra da devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow