hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı Belediyesi'ne ödül

    Elmalı Belediyesine ödül
    expand

    Elmalı Belediyesi'ne ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA) - AKDENİZ Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması En'leri' yarışmasında Elmalı Belediyesi birincilik kazandı.

    Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen etkinlikte 23 belediye 54 projeyle yarıştı. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması'nda, 17 proje ödüle layık görüldü. Elmalı Belediyesi, 'Kara Şifa Sedir Katranı' projesi ile, Sosyo Kültürel Belediyecilik Uyugulamaları kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

    Ödülü, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den alan Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, "3 yılda 3 birincilik kazanmanın mutluluğu içindeyiz. Amacımız Kadim Şehir Elmalı'nın kaybolmaya yüz tutmuş kültürel, tarihi ve gastronomik değerlerini tanıtmak, gelecek kuşaklara tanıtmak. Onları ön plana çıkararak, yaşatmak, geleceğe taşımak. Kara sedir katranı da birçok sağlık sorununa şifa olan ama artık kaybolmaya yüz tutmuş bir değerimiz. Onu da yeniden yaşama geçirdiğimiz, üretimini yaptırdığımız için mutluyuz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow