hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı ilk kez EMIIT Fuarı'nda tanıtıldı

    Elmalı ilk kez EMIIT Fuarında tanıtıldı
    expand

    Elmalı ilk kez EMIIT Fuarı'nda tanıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA) - ANTALYA'nın Elmalı ilçesi ilk kez bu yıl 25'incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMIIT) tanıtıldı. Elmalı Belediyesi, fuarda ilk kez yer aldı.

    Elmalı Belediyesi fuarda 40 metrekarelik stanttaa ilçenin tanıtımını yaptı. Fuarda, Elmalı'yı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durmuş Altan ve görevliler temsil etti. Elmalı standında, ilçenin tarihi konakları, kesik minare, arı serenleri ve Elmalı Yağlı Güreşleri'nin sembolü olan kıspet ön plana çıkarıldı. Elmalı standına gelen konuklara, Elmalı'yı tanıtan kitap, broşür ve fotoğraflar hediye edildi. Konuklara Elmalı'nın tuzlu ve tuzsuz leblebisi, çörek helvası ve tahin helvası ikram edildi.

    İlk kez EMIIT Fuarı'nda yer alan Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Elmalı, Antalya'nın tarihi en eski ilçelerinden. Her yeri tarih dolu olan 'Kadim Şehir' olarak adlandırıyoruz. Elmalı Yağlı Güreşleri'nin tarihi, Kırkpınar'dan daha eski. Yöresel ürünlerin marka olduğu bir şehir. Türkiye'nin en büyük turizm fuarında Elmalı'nın tanıtımı için bir adım atıyoruz. İlk kez katıldık. Yoğun bir ilgi gördük. Amacımız Elmalı'yı tanıtarak, turizmden gerekli payı almasını sağlamak. Bundan sonra da fuarlara katılmaya, Elmalı'yı tanıtmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow