hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski milletvekili Baysarı son yolculuğuna uğurlandı

    Eski milletvekili Baysarı son yolculuğuna uğurlandı
    expand

    Eski milletvekili Baysarı son yolculuğuna uğurlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA)- ANTALYA'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Doğru Yol Partisi'nde ilçe ve il başkanlığı, 21. Dönem Antalya Milletvekilliği yapan 67 yaşındaki Mehmet Baysarı, Elmalı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

    Antalya'da siyasi yaşamın önemli kişileri arasında yer alan ve Doğru Yol Partisi'nde ilçe ve il başkanlığı, 1999-2002 tarihlerinde 21'inci Dönem Milletvekilliği yapan Mehmet Baysarı, dün sabah tedavi gördüğü özel hastanede yaşama veda etti. Mehmet Baysarı için bugün öğle vakti Elmalı ilçesi Ömer Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Antalya milletvekilleri AK Parti'li Mustafa Köse, Kemal Çelik ve Atay Uslu, CHP'li Aydın Özer, İYİ Parti'li Hasan Subaşı ve Feridun Bahşi, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel ile Mehmet Baysarı'nın ailesi, yakınları, iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı. Mehmet Baysarı'nın cenazesi kılınan namazın ardından Elmalı Aile Mezarlığı'na defnedildi.

    Milletvekilliği görevi sonrası Finike ilçesine yerleşen Baysarı, başta tarım ve narenciye üretimi olmak üzere iş dünyasında çalışmalarını sürdürüyordu. Eski milletvekili Baysarı'ya, kısa süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle stent takılmıştı. Bir süredir hastanede tedavi gören 3 çocuk, 5 torun sahibi Mehmet Baysarı, dün sabah yaşamını yitirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow